tag:blogger.com,1999:blog-2961615419684108606.post1966216759704470679..comments2024-03-27T07:56:12.285+01:00Comments on Mało kasy, godne życie! Czyli rad kilka jak oszczędnie żyć....: Domowe mleko kokosoweUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2961615419684108606.post-64809209758616564522017-02-20T14:53:43.706+01:002017-02-20T14:53:43.706+01:00Mleko owsiane będzie zbyt gęste bez przelania prze...Mleko owsiane będzie zbyt gęste bez przelania przez sito. Co do pozostałości po robieniu mleka ja używam do zagęszczenia kotletów np. owsianką, wiórków do ciastek lub suszę i mielę na mąkę do wypieków. Owsianką zagęszczam zupy, sosy, dokładam do pasztetów. Staram się nie wyrzucać resztek z przyrządzenia mleka. Oszczedniehttps://www.blogger.com/profile/12465767760683029724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2961615419684108606.post-53141319797415167632017-02-20T14:16:46.532+01:002017-02-20T14:16:46.532+01:00O, kolejny ciekawy pomysl, dziekuje.
Pytanie: dlac...O, kolejny ciekawy pomysl, dziekuje.<br />Pytanie: dlaczego trzeba tak dokladnie przecedzic ten mix? Czy 'pozostalosc' jakos wykorzystujesz czy sa to 'smieci' i nalezy je wyrzucic?<br />PozdrawiamGallhttps://www.blogger.com/profile/04222186146849086307noreply@blogger.com