- Pomidory
- Sól
- Pieprz Cayenne
"Nie trzeba mieć więcej niż inni, by żyć pełniej. Wystarczy prosta codzienność: naprawianie tego, co się da, tworzenie po swojemu, domowe jedzenie i cisza, która pozwala oddychać. Godne życie nie polega na pokazie, lecz na tym, co daje realną satysfakcję i spokój — we własnym rytmie, bez presji opinii."
piątek, 19 sierpnia 2016
Domowy przecier pomidorowy bez wysiłku
7 komentarzy:
"Artykuł 216 Kodeksu karnego brzmi:
Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności"
Nie godzę się na wulgarne zachowanie, krytykę dla krytyki bez konstruktywnej wypowiedzi i chamstwo. Proszę o nie przysyłanie ofert swoich produktów w komentarzach. Zwłaszcza dotyczy to stron z pożyczkami!! Komentarze o takiej treści nie będą publikowane. Przed dodaniem komentarza po raz pierwszy, proszę o przeczytanie strony "O mnie"


Ladne pomidory! Moje z donicy tez piekne, ale malo. Za to u mojej mamy z gruntu jest ich calkiem sporo, ale maja zolte plamy u nasady. To chyba brak potasu... Mowila, ze zasilala jakims nawozem do pomidorow w plynie. Czyli nieekologicznie i nieskutecznie
OdpowiedzUsuńDziękuję!
UsuńRozumie że blendujesz je ze skórką. A ja stałam i odbierałam... Koniec z tym 😀😀😀
OdpowiedzUsuńDokładnie tak, ze skórką i pestkami :)
UsuńNie ma jak własne pomidorki prosto z krzaczka :)
OdpowiedzUsuńMój Boże, jak ja Wam zazdroszczę tego skrawka ziemi...
OdpowiedzUsuńJak Wam to się udało? Może i na to znajdę u Ciebie radę? Ja z mężem i dwójką dzieci tkwię w kawalerce na drugim piętrze bez balkonu i windy.
Nie tracą witamin w kontakcie z metalem?
OdpowiedzUsuń