- mięso mielone (przyjmuje się 150-200 g na jeden kotlet) dowolne, zależnie od preferencji, zdrowia i zasobów finansowych
- czosnek 3 ząbki
- 2 łyżki musztardy
- jedno całe jajko
- sól, pieprz do smaku
"Nie trzeba mieć więcej niż inni, by żyć pełniej. Wystarczy prosta codzienność: naprawianie tego, co się da, tworzenie po swojemu, domowe jedzenie i cisza, która pozwala oddychać. Godne życie nie polega na pokazie, lecz na tym, co daje realną satysfakcję i spokój — we własnym rytmie, bez presji opinii."
piątek, 30 czerwca 2017
Domowe hamburgery
1 komentarz:
"Artykuł 216 Kodeksu karnego brzmi:
Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności"
Nie godzę się na wulgarne zachowanie, krytykę dla krytyki bez konstruktywnej wypowiedzi i chamstwo. Proszę o nie przysyłanie ofert swoich produktów w komentarzach. Zwłaszcza dotyczy to stron z pożyczkami!! Komentarze o takiej treści nie będą publikowane. Przed dodaniem komentarza po raz pierwszy, proszę o przeczytanie strony "O mnie"

Narobiłaś mi takiej ochoty w sumie na bułeczki,że hamburgery są w planie. Apetycznie wyglądają bułeczki z wkładką :)
OdpowiedzUsuńDla nie jedzących mięsa, czy nie przepadających za mięskiem można zrobić ciecierzycy ( i nie tylko) wyszły mi przepyszne.
Przepis wygląda na prosty i łatwy.